Otthon készült
A vaj nagyon sokoldalúan használható alapanyag a konyhában. Semmihez sem hasonlító íze…
Végre itt a nyár, gyermekeink pedig sok időt töltenek a szabadban. Ha…
Szörpkészítés: tények és tévhitek
22 jún. 2015
A fenti címet nagyjából így tudnám összefoglalni: főzés és tartósítószer nélkül évekig…
Pálinka gyógynövény-ágyon! Egy próbát megér!
22 jún. 2015
Számoljunk le a megszokással! Készítsünk ágyas pálinkát gyógynövényekkel. Azokkal a füvekkel, amelyeket…
Amikor először megláttuk az alábbi ólakat, arra gondoltunk, nem is lehet olyan…
Így mutat egy hámozott görögdinnye
19 jún. 2015
Egy kérdés azért felmerül: miért? A Tumblrre töltöttek fel egy fotót, amin…
Nincs semmi, ami jobban esne a rettentő hőségben a gyümölcssalátánál. Előétel vagy…
Túró Rudi fagyi, aminek nem lehet ellenállni
18 jún. 2015
Nyár van, nyár. Fagyizzunk kedvünkre és készítsük el kedvencünket. Kiváló választás lehet…
Elérkezett az idő, hogy raklapból készíts medencét
17 jún. 2015
A medencék világában már a fantázia sem szab határt, bárki építhet kedvére…
16 tégla, 4 perc - a legpraktikusabb kerti sütő
17 jún. 2015
Íme egy remek példa, hogyan készíthetünk kerti sütőt sürgős esetben mindössze pár…
Mágia! Így fűszerezzük a grillezett kukoricát
17 jún. 2015
Sóval és vajjal sem rossz, de ezek az ötletek egy fokkal jobbak.…
Új ízeket varázsol az asztalra a zamatos turbolya
14 jún. 2015
Többnyire az erdőszéleken virítanak a zamatos turbolyának, ennek a leginkább petrezselyemhez hasonlító…