Új fejezet kezdődött a gyümölcssaláták készítésében - receptek

19 jún. 2015 Vaskor Máté

Nincs semmi, ami jobban esne a rettentő hőségben a gyümölcssalátánál. Előétel vagy köret sem kell hozzá, hisz magában is megállja a helyét. Készítsük el szezonális gyümölcsökből ételünket!

gyümölcssali

Epres-nektarinos caprese

Helyezzük el gusztusosan egy tálban a vékonyra szeletelt epret és nektarint (vagy őszibarackot) mozzarellával és bazsalikommal, majd öntsük nyakon balzsamecettel.

gyümölcssali1

gyümölcssali2

Cseresznyés-sárgadinnyés caprese

A cserenyszéket félbe, a dinnyét apróra vágjuk és vegyítjük bazsalikommal és mozzarella sajttal, és ízesítjük balzsamecettel.

gyümölcssali3

gyümölcssali4

Görögdinnyés caprese

Dinnye-mozzarella, dinnye-mozzarella és így tovább: mintha méteres kalácsot csinálnánk. Természetesen itt sem maradhat el a bazsalikom és a balzsamecet.

gyümölcssali5

gyümölcssali6

Ezek is érdekelhetnek

Sokszinűvidék.hu - Ahol a jó élet lakik - 2015

 

Kiemeltek