Új fejezet kezdődött a gyümölcssaláták készítésében - receptek
19 jún. 2015
Vaskor Máté
Nincs semmi, ami jobban esne a rettentő hőségben a gyümölcssalátánál. Előétel vagy köret sem kell hozzá, hisz magában is megállja a helyét. Készítsük el szezonális gyümölcsökből ételünket!
Epres-nektarinos caprese
Helyezzük el gusztusosan egy tálban a vékonyra szeletelt epret és nektarint (vagy őszibarackot) mozzarellával és bazsalikommal, majd öntsük nyakon balzsamecettel.
Cseresznyés-sárgadinnyés caprese
A cserenyszéket félbe, a dinnyét apróra vágjuk és vegyítjük bazsalikommal és mozzarella sajttal, és ízesítjük balzsamecettel.
Görögdinnyés caprese
Dinnye-mozzarella, dinnye-mozzarella és így tovább: mintha méteres kalácsot csinálnánk. Természetesen itt sem maradhat el a bazsalikom és a balzsamecet.