Jogi nyilatkozat

Adatvédelem, felhasználási feltételek, jogi nyilatkozat

sokszinuvidek.hu internetes honlap üzemeltetője a PRomo-line Kereskedelmi és Szolgáltató Bt., (székhely: 3102 Salgótarján, Petőfi út 72., nyilvántartó bíróság: Nógrád Megyei Bíróság, mint Cégbíróság, cégjegyzékszám: 12-06-003078, adószáma: 24047959-2-12.

Az oldalunkon megjelent írásokat a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény értelmében tilos máshol közzétenni. Az oldalon látható fotók sem vehetők át írásos engedély nélkül. Ha szeretné felhasználni valamelyik írásunkat, a következőt teheti:

1. feltünteti az írás első néhány (legföljebb öt) sorát, a szövegben jelölve, hogy a sokszinuvidek.hu oldalról vette át a szöveget, majd egy linkre kattintva a sokszinuvidek.hu oldalra, és az eredeti cikkre irányítja az olvasót.

2. e-mailben engedélyt kér az írás és/vagy fotó felhasználására, és egyeztetjük annak módját. E-mail cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

xxx

A cikkekhez kapcsolódó hozzászólásokért, sem más információhordozókért a PRomo-line Bt. nem vállal teljes felelősséget, csak abban a mértékben, ahogy azt a Magyarországi Tartalomszolgáltatók Egyesületének Tartalomszolgáltatási Kódexe előírja.

A cikkhozzászólásokban közölt adatok megbízhatóságával, hitelességével, minőségével kapcsolatban semmilyen ellenőrzést nem folytatunk, így a PRomo-line Bt. semmilyen értelemben nem vonható felelősségre az elhelyezett információkból következő esetleges káresemények miatt.

Portálunk a más oldalakról átvett írások tartalmáért nem vállal felelősséget, és azok tartalmával nem feltétlenül azonosul.

sokszinuvidek.hu oldalon hiteles és pontos tájékoztatásra törekszünk, de az ebből fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállalunk.

 

Ezek is érdekelhetnek

Sokszinűvidék.hu - Ahol a jó élet lakik - 2015

 

Kiemeltek