Otthon készült

Közel az ősz, de még tart a lekvárfőzés szezonja. Receptből nagyon sokat…
Az utóbbi időkben számos helyen lehet arról hallani, hogy sokan mindenféle hulladékból…
A nyári kánikulában gyorsan „megvan” a baj: bőrünk akár percek alatt is…
Az aszalás, vagyis a napsugarak felhasználása a gyümölcs szárítására ősi tartósítási módszer,…
Amíg a bolti majonéz egy olcsó megoldásnak ígérkezik, tudnunk kell róla azt,…
A kimondhatatlan nevű vegyszerek és adalékanyagok korában jóleshet néha-néha valami egyszerű és…
A kölest Mezopotámiában már 6000 évvel ezelőtt termesztették. Nem véletlenül. Ez a…
A jégkása ugyan csak víz, cukor és gyümölcspüré keveréke, mégis nagy népszerűségnek…
Úton-útfélen találkozhatunk sárgás, pirosas, bőséges termésével. Szinte kínálja magát érett egészséges gyümölcseivel,…
A karmelita vizet évszázadokkal ezelőtt Nyugat-Európában valóságos csodaszernek tartották, főurak, királyok használták…
A rizstej készítése házilag egyáltalán nem bonyolult feladat. A végeredmény egy üdítő…
Nyáron minél többet süssünk és főzzünk kint a szabadban! Remek családi vagy…

Ezek is érdekelhetnek

Sokszinűvidék.hu - Ahol a jó élet lakik - 2015

 

Kiemeltek