Otthon készült

Akik először hallanak most a szezámtejről, bizonyára kételkedve fogadják, hogy ezekből az…
A gyógynövényeket frissen a legjobb felhasználni, de bevált praktikákkal megőrizhetjük frissességüket hosszabb…
Nem is gondolnánk, hogy nagyanyáink régi, tradicionális konyhatechnológiája milyen gazdag eszköztárral rendelkezik…
Egyszerűen elkészíthető finomság kezdőknek is. Húsz perc alatt „egyben van” az egész…
Igen, ez teljesen igaz. A sárga növényi por, amely sárgára színez mindent,…
Lusta asszony réteséről már biztosan mindenki hallott. Lényege, hogy nagyon gyorsan elkészíthető…
Az orda egy másodlagos eljárással, tejsavóból készített sajtféleség, amelynek zsírtartalma a legkisebb…
Szépek, színesek, illatosak és szemet-lelket gyönyörködtetőek. Nem is meglepő, hogy a virágokat…
Miért nem csillog, miért nem selymes és hullámos, miért egyenes? Fésülgetjük, „sütjük”,…
Kevéssé közismert, hogy a pünkösdi ünnepkörhöz is kapcsolnak a hagyományok néhány jellegzetes…
Nyári összejövetelek, baráti találkozások, születésnapok, névnapok mind jó alkalmat kínálnak egy kis…
Cseresznyéből, meggyből, sőt barackból is finom lehet, ráadásul egyszerűbb összehozni, mint egy…

Ezek is érdekelhetnek

Sokszinűvidék.hu - Ahol a jó élet lakik - 2015

 

Kiemeltek