Traktoron kérte meg barátnője kezét a magyar fiatalember

08 máj. 2015 Administrator

"Cselszövés áldozata lettem... Egy átlagos napként indult."

trak

A cselszövésről az Agroinform csapata már előre tudott, de hogy ilyen tökéletesen fog majd sikerülni, azt ők sem sejtették. Következzen a menyasszony beszámolója és a romantikus videó:

"A "sógornőm" elhívott magához, hogy töltsük együtt a napot. Csapjunk egy kis csajos dumcsizós, vásárlós napot. Hát persze, hogy elmentem mit sem sejtve, hogy ez már rég ki lett fundálva, hogy addig itthon, Vaján 8 fős brigád szépen kiültesse a kis árvácskákat... Délután indultam haza, amikor hívott a párom Tamás, hogy ha hazaértem menjünk már ki a földekre a vetést lefotózni, mert most olyan szép az idő. Még ekkor sem volt gyanús semmi, hiszen a gazda a szemével is neveli a növényeit. Gondoltam, menjünk. Elindultunk a traktorral, a titkosan bekamerázott traktorral...

Lassacskán megérkeztünk a gabonavetéshez, aztán hirtelen bekapcsolta a kedvenc zenémet... Óh, gondoltam milyen kis figyelmes...  Én továbbra is élveztem a tájat.
Majd egyszer csak rákanyarodtunk a földre és megláttam valami fehér, nagy betű szerű - akkor még nem tudtam, hogy mit - valamit.
Néztem néztem, Úristen elolvastam... és eszméltem, hogy ez az, ez tényleg az... A feliraton ez állt: ZSANETT! HOZZÁM JÖSSZ FELESÉGÜL?
Nem is kell mondanom semmit, azonnal lefagytam, hiszem eddig mindig az volt a válasza erre a témára majd 10 év... erre én: abból akkor már eltelt 3... akkor már csak 7 évet kell várnod- mondta. 

Teljes volt a meglepetés. Senki egy szóra sem szólta el magát, még célzás sem volt.

Még jobban eltört a mécses nálam, amikor a szüleim, és Tamás családja megérkeztek a földre. Gratulálni nekünk és ez még mindig semmi, mert amikor vissza értünk a házhoz, nagy meglepetésemre a nővéremék is itt vártam a kis pöttöm Adél babával.

Majd utólag elmesélte, hogy Debrecenben is volt az én szüleimnél és tesóméknál, hogy elkérjen tőlük, amikor én azt hittem épp szántani ment az egyik barátjával. Ez a történet egy örök emlék, az eddigi legszebb emlék marad mindkettőnkben. Ezúton is szeretném megköszönni minden titkolózós kis manónak, kis szorgos tündérnek, hogy ilyen meglepetésben volt részem."

Tamás és Zsani, köszönjük, hogy megosztottátok velünk ezt a szép élményt, kívánunk sok boldogságot Nektek!

{youtube width="570" height="321"}4JiiobA8ed0{/youtube}

Forrás

Ezek is érdekelhetnek

Sokszinűvidék.hu - Ahol a jó élet lakik - 2015

 

Kiemeltek