Maga a csoda a vidéki jelleggel átalakított lakókocsi

12 máj. 2015 Vaskor Máté

Az amerikai házaspár egy napon úgy döntött, nekivág a világnak. Vásároltak egy lakókocsit és tetszésük szerint átalakították. 

A beszámolójuk szerint első sorban arra törekedtek, hogy "házuk" valóban otthonos legyen, így a külső részre sok időt szántak. Mint írják, hamarosan ponyva és növények is kerülnek a kis teraszra, ahol egy nagy zöld szőnyeg terül el úgymond a füvet helyettesítve.

retró

retró6

A nappaliba, étkezőbe lépve két kutyus várja őket. A szobában számtalan fotót helyeztek el, valamint felfüggönyözték az ablakokat a magánéletük megtartása érdekében. A falon továbbá receptkönyveknek eszkábáltak egy kisebb polcot, a feleség ugyanis imád főzni. 

retró7

retró1

retró19

A lakókocsi nem szenved hiányban növények terén sem, hisz a vidéki párnak életeleme a zöld. A kanapé alatt praktikusan dobozok találhatóak, melyek szögektől kezdve izzókon át tányérokat is rejtenek.

retró2

retró3

A bejárati ajtó fölé kulcstartót helyeztek el, a szomszédos falon pedig serpenyők lógnak. 

retró20

retró9

A hűtő talán a legelragadóbb része a picinyke otthonnak: 36 fűszeres dobozka tapad rá mágnesként. 

retró10

Egy másik ajtóra különböző méretű csészéket és kanalakat raktak, ami a főzésnél nélkülözhetetlen számukra. A konyha pedig nem is hasonlít már régi önmagára.

retró11

retró16

retró17

Természetesen a hálószobát is teljesen átalakították, mondhatni joggal. A szobába telepítettek egy szekrényt, ahol ruháikat, cipőiket tárolják.

retró18

retró13

A fürdőszobában is folytak a munkálatok, a tükör elé például aranyos kis tárolókat tettek, amiket fogkeféjüknek és különféle tisztálkodási szereiknek álmodtak meg.

retró14

Ezek is érdekelhetnek

Sokszinűvidék.hu - Ahol a jó élet lakik - 2015

 

Kiemeltek