Vendégcsalogató egyedi jurtaházak Berettyóújfaluban

02 nov. 2014 Vaskor István

A jurta üdülőházak egyediségét a hagyományos jurta sátrakat idéző alakjuk, a tetőablakon bejövő természetes fény, valamint a belső kandallók adják. 

jurtaberettyoA futsalcsapatot is működtető MVFC Sportszervező Kft. pályázati forrás bevonásával a berettyóújfalui kistérség központjában, a Morotva Ligetben magas minőségű szolgáltatásokat nyújtó üdülőház telepet épített. A Morotva Ligetben mostantól 10 ház várja a vendégeket.

A Morotva liget - a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően - mára egy valóságos sportközponttá nőtt. Találunk itt többfunkciós sportcsarnokot, korcsolya-, és squash pályát, ápolt gyepű focipályát, csónakázó tavat.

jurta3A jurtaházak vendégei a Szász tanyán élvezhetik a falusi vendéglátás szépségeit, a tradicionális falusi életmódot. Berettyóújfaluban és a térségben nincs olyan szálláshely, amely elhelyezkedését tekintve versenyképes lenne a Jurta üdülőház teleppel - olvasható a cég közleményében. Az elsőosztályú besorolású üdülőház telep kialakításával olyan kereskedelmi szálláshely jött létre, amely megfelel a mai kor igényeinek, ugyanakkor lehetőséget biztosít a turisták számára a helyi hagyományok megismerésére, az egészséges életmód gyakorlására.

Az idelátogatók megismerkedhetnek a Bihar-Sárrét sajátos természeti, kultúrális kincseivel és hagyományaival.

Ezek is érdekelhetnek

Sokszinűvidék.hu - Ahol a jó élet lakik - 2015

 

Kiemeltek