Otthon készült
Nyár végi tartósítási praktikák
12 szept. 2014
Az ételtartósítás valaha a túlélési stratégia része volt, hiszen akkor is tudtunk…
Pikáns szedres céklakrém
09 szept. 2014
Ha választanom kellene egy kedvenc ízt a héten, az ételek közül, amit…
Elképesztő formavilágú művészi palacsinták
08 szept. 2014
Az alábbi fotók láttán arra kell rádöbbennünk, hogy egy szimpla reggeli elkészítése…
A magyarok mindenkori legfontosabb zsiradéka a szalonna volt, amely a disznóról körben…
"Zöld-desszert" a gasztronómia ínyenceinek
03 szept. 2014
A befőzés és savanyítás időszakában sokszor mostohaszerepet kapnak a fűszerek. Márpedig egy…
Íme, minden idők legkreatívabb nyakláncai
01 szept. 2014
Nem meglepő, hogy a nyaklánc a legősibb ismert formája az ékszereknek: egyszerűek,…
A vasárnapi ebéd méltó befejezése lehet ez a finomság. Szinte hihetetlen, hogy…
Zakuszka mesterfokon
27 aug. 2014
A zakuszka vegetáriánus zöldségpástétom, ami után a húsevők is megnyalják a tíz…
Díszalma hibrid télire: simontornyaivéralma-befőtt
29 aug. 2014
Különleges gyümölcs, talán egy díszalma fajta, vagy annak valamilyen természetes hibridje lehet.…
Nyakunkon az ősz, aminek egyik legjobb része, hogy elönti a piacot és…
Húsos som télire: kompót és befőtt
24 aug. 2014
A som bogyói már teljesen beértek, így eljött az ideje a befőzésnek.…
Érik már a bodzabogyó, melyből sokféle finomságot készíthetünk télire. Alább néhány egyszerű…