Mozaik
Kutyastrandon hűsölhetnek az ebek Szegeden
09 júl. 2013
Termálkút tavánál kialakított kutyastrandon hűsölhetnek, pancsolhatnak az ebek Szegeden. Természetesen a kezdeményezés…
A monacói Cápavédő Intézet meghökkentő tényeket tárt a nagyvilág elé – mindössze…
A élő közvetítés nemcsak az érdeklődők, hanem a biológusok és természetvédelmi szakemberek…
Nagy szakértelmet, felkészültséget és odafigyelést igényel a biogazdálkodás, hogy ezáltal egészséges élelmiszerek…
Így lesz a csalánból luxuscikk
06 júl. 2013
Csalántermesztésbe kezdtek a Békés megyei Vésztőn. A növény rostanyagából finom szövetet készítenek,…
Az asztalnál fogyasztható pizza hazája Nápoly, a darabra vágott, utcán ehető pizza…
Új gasztronómiai terméket alkottak Badacsonyi halderelye néven ismert séfek. Az ételt a…
Megérkezett Alakor, az első magyar biosör
06 júl. 2013
Nemcsak vegyszermentes, hanem antioxidánsokban, nyomelemekben is gazdagabb a többi sörnél az az…
Merre és hogyan tovább magyar vidék? Miként boldogulnak majd a következő esztendőkben…
Az Ízbontó címmel márciusban indult online játék során a közönségnek az ízek…
A méhek is szeretik a levendulát
02 júl. 2013
Tihanyról mindenkinek a levendula jut eszébe, a levenduláról pedig Tihany. Az illatos…
A szélsőséges, aszályos időjárás miatt minimálisra csökkent a lucfenyvesek fennmaradási esélye: éveken…