Ingyenes szemináriumok a kézműves élelmiszerek termelőinek

11 jan. 2014 Administrator

Ingyenes szemináriumokat szervez januárban – és tavasszal - a kézműves élelmiszerek termelőinek országszerte több városban az Élelmiszerklub Alapítvány.

akli1A január 10-25. között szervezett rendezvénysorozat célja, hogy marketing, értékesítési és jogi ismeretek átadásával segítsék a helyi élelmiszer-vállalkozásokat.  A helyi élelmiszer-kézművesek mellett azokat is várják a szervezők, akik még csak tervezik vállalkozásuk elindítását. A részvétel ingyenes, csupán regisztráció szükséges hozzá az alapítvány honlapján.

Az első szemináriumot Kecskeméten tartják, a további rendezvényeket Székesfehérváron és Nyíregyházán. A programsorozat a tervek szerint tavasszal folytatódik.

A 2010-ben létrehozott alapítvány célja a magyarországi élelmiszergazdaság fenntarthatóságának és versenyképességének támogatása, segítve, hogy a magyar fogyasztók a belföldön előállított élelmiszerek gazdag választékát találják a magyar üzletekben. Támogatja a tudatos vásárlók számának gyarapodását, a vidék értékeinek megőrzését. Emellett az alapítvány segíti az élelmiszer-előállítókat abban, hogy termékeiket sokszínű élelmiszerkereskedelmi csatornákon keresztül tudják értékesíteni – írta az MTI.

Ezek is érdekelhetnek

Sokszinűvidék.hu - Ahol a jó élet lakik - 2015

 

Kiemeltek