Fasirt, ahogy még nem készítetted

11 aug. 2014 Nagyné Gilányi Zsuzsa

E finomságnak a lelke a sok-sok, ízlés szerint használt fűszer, no és a bacon szalonna, mely igazi csemegévé avatja étkünket. Kedves egészségetekre! 

fasirtElkészítése egyszerű, íme a recept!

Hozzávalók
40 dkg darált hús, 2 darab áztatott zsemle, 1 tojás, 10 dkg reszelt sajt, 1 gerezd fokhagyma, pici vöröshagyma, petrezselyem apróra vágva, minden fűszerből egy csipet, amit szerettek
(én tettem bele bazsalikomot, oregánót, curryt, borsot, sót, egy kis reszelt gyömbért, pirospaprikát).

Elkészítése
A hozzávalókat összedolgozod, majd golyókat csinálsz belőle, és belecsavarod mindjárt egy szál bacon szalonnába. Kisütöd, és fenséges lesz.

Ebből az adagból nekem 16 db lett, 200 fokos sütőben, 30 perc alatt készen van.

Ezek is érdekelhetnek

Sokszinűvidék.hu - Ahol a jó élet lakik - 2015

 

Kiemeltek