Jogi nyilatkozat

Adatvédelem, felhasználási feltételek, jogi nyilatkozat

sokszinuvidek.hu internetes honlap üzemeltetője a PRomo-line Kereskedelmi és Szolgáltató Bt., (székhely: 3102 Salgótarján, Petőfi út 72., nyilvántartó bíróság: Nógrád Megyei Bíróság, mint Cégbíróság, cégjegyzékszám: 12-06-003078, adószáma: 24047959-2-12.

Az oldalunkon megjelent írásokat a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény értelmében tilos máshol közzétenni. Az oldalon látható fotók sem vehetők át írásos engedély nélkül. Ha szeretné felhasználni valamelyik írásunkat, a következőt teheti:

1. feltünteti az írás első néhány (legföljebb öt) sorát, a szövegben jelölve, hogy a sokszinuvidek.hu oldalról vette át a szöveget, majd egy linkre kattintva a sokszinuvidek.hu oldalra, és az eredeti cikkre irányítja az olvasót.

2. e-mailben engedélyt kér az írás és/vagy fotó felhasználására, és egyeztetjük annak módját. E-mail cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

xxx

A cikkekhez kapcsolódó hozzászólásokért, sem más információhordozókért a PRomo-line Bt. nem vállal teljes felelősséget, csak abban a mértékben, ahogy azt a Magyarországi Tartalomszolgáltatók Egyesületének Tartalomszolgáltatási Kódexe előírja.

A cikkhozzászólásokban közölt adatok megbízhatóságával, hitelességével, minőségével kapcsolatban semmilyen ellenőrzést nem folytatunk, így a PRomo-line Bt. semmilyen értelemben nem vonható felelősségre az elhelyezett információkból következő esetleges káresemények miatt.

Portálunk a más oldalakról átvett írások tartalmáért nem vállal felelősséget, és azok tartalmával nem feltétlenül azonosul.

sokszinuvidek.hu oldalon hiteles és pontos tájékoztatásra törekszünk, de az ebből fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállalunk.

 

Impresszum

Weblap:               www.sokszinuvidek.hu

Email:                  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Telefon:              +36-20-433-2992

                                        
Tel./fax:              +36-32-416-633


Főszerkesztő

                           Vaskor István

Szerkesztő
                            Fekécs Edit

Munkatársak

                    

                            Horváth Rita
                            Horváth Adrien
                            Kabács Attila                       

                            Tánczos Erzsébet
                            Vaskor Máté
                            Virágné Fejes Éva

                                                                

Üzemeltető:        PRomo-line Bt.

                          Salgótarján

                          Petőfi út 72.

                          3102

NMHH nyilvántartási szám: CE/13927-4/2012

Rólunk

Kéz a kézben

Hisszük, hogy a „jó élet vidéken lakik” és valljuk, hogy a jó dolgok mindig összeérnek. Röviden így foglalhatjuk össze csapatunk filozófiáját.

Oldalunk célja, hogy bemutassa azokat az értékeket, amik egy kisváros, egy falu mindennapjait áthatja. Íróink, szerkesztőink, partneroldalaink munkatársai sok esetben ezer szállal kötődnek a vidéki élethez, látják szépségét és varázsát és persze nehézségeit is. Nap mint nap tapasztaljuk, hogy a vidéki emberek segítőkészek, hálásak, és bizakodóak. Éppúgy, mint mi.

Szeretnénk, ha Veletek együtt fedezhetnénk fel újra a vidék egyszerű nagyszerűségét és újra megtanulnánk azt, hogy az „épp elég” az tényleg épp elég.

Rovatainkban a friss hírek, érdekességek és programok mellett helyet kapnak a gasztronómia hagyományai, a kézművesség, a lakás- és kertkultúra, és az otthon készült termékek. Oldalainkat lapozva megismerkedhettek  olyan emberekkel is, akik élete hűen tükrözi a vidéki élet sokszínűségét. Mindezek mellett kiemelt feladatunknak tekintjük környezetünk megóvását is. Úgy gondoljuk, hogy ha tudatosabban éljük mindennapjainkat, odafigyelve egymásra és a környezetünkre akkor megtettük az első lépést egy szebb világ felé.

A Sokszínű Vidék mindannyiunkról szól. Örömmel fogadjuk véleményedet, írásodat, tapasztalataidat.

Szeretettel köszöntünk!

Elérhetőségeink
e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
telefon: 06 32 416-633
              06 20 9580 214

              06 20 4332 992

Médiaajánlat

Oldalunkon lehetőség van hirdetések elhelyezésére és PR-cikk megrendelésére. Hirdetések, pr-cikkek megjelentetése egyedi megállapodás alapján! Részletes tájékoztatónkat kérje bármelyik elérhetőségünkön (impresszum)!

Ezek is érdekelhetnek

Sokszinűvidék.hu - Ahol a jó élet lakik - 2015

 

Kiemeltek