Megújult a keszthelyi Balaton-part

02 jún. 2012 Administrator

keszthelyFelújított sétány, díszkivilágítás, minőségi utcabútorok, kibővített zenepavilon fogadja azokat, akik a megújult keszthelyi Balaton-partra látogatnak.

A munkálatok keretében hosszabb lett és díszkivilágítást kapott a parti sétány, megújult a móló bejáratánál található tér, az eddigi virágágyások mellett új növényszigetekkel, lugasokkal bővült a terület. A vasúti sínektől két „fogadóponton” keresztül felújított sétány vezet közvetlenül a partra.
A Hullám és a Balaton Szálló műemlék épületének környezete is megszépült, továbbá minőségi utcabútorokkal, zenére programozható szökőkúttal és információs táblákkal egészült ki a környezet. Már most nagyon népszerű a „szenior játszótér”, amelynek eszközei a „kímélő sportolást” teszik lehetővé akár az idősebbek számára is.
A parton lévő zenepavilon bővítésével és a nézőtér kialakításával, valamint a rendezvényeket szolgáló terület díszkő burkolatával a tér alkalmassá vált nagyobb tömeget befogadó szabadtéri programok szervezésére is – írta az MTI.

Fotó: keszthely.hu

Ezek is érdekelhetnek

Sokszinűvidék.hu - Ahol a jó élet lakik - 2015

 

Kiemeltek