Kereskedelmi szövetség a magyar ízek népszerűsítéséért

20 máj. 2012 Administrator

magyarizek1Új élelmiszeripari vállalat alakult Magyarországon Magyar Ízek Kereskedelmi Szövetség (MIKSZ) Zrt. néven, mely vidéki településeken is nyit boltokat.

A társaság célja, hogy folytassa a Kézműves Magyar Ízek által elindított kezdeményezést, valamint további eszközöket, forrásokat biztosítson a magyar termékek népszerűsítéséhez.

A Magyar Ízek Kereskedelmi Szövetség már nemcsak kézműves termékekkel foglalkozik, hanem a minőségi magyar élelmiszerrel is. Hosszú távú célja magyar termékekre támaszkodó élelmiszerlánc kialakítása, ahol csak minőségi magyar élelmiszer kapható.

magyarizek2Az új élelmiszeripari vállalat intenzív piaci tevékenységet tervez, a kis- és nagykereskedelemi tevékenység mellett aktívan kíván foglalkozni a magyar élelmiszerek kivitelével a szomszédos országokba, valamint gasztronómiai fesztiválok szervezésével, catering szolgáltatás nyújtásával és saját referencia éttermek működtetésével.

A MIKSZ az ősszel nyitja meg az első vidéki Kézműves Magyar Ízek boltját Szegeden, amelyet további üzletek követnek még ebben az évben.

Ezek is érdekelhetnek

Sokszinűvidék.hu - Ahol a jó élet lakik - 2015

 

Kiemeltek