Házasodna a gazda

30 ápr. 2012 Fekécs Edit

gazdaA fenti címmel idén ősztől új valóságshow-t indít az RTL-Klub. A reality már több európai országban nagy sikert aratott „Farmer wants a wife” címmel. 
A műsor angol ötlet alapján születetett, de szerették az osztrák, lengyel, német, angol és ukrán tévénézők is.  A show beharangozó reklámja már látható: a vidéki környezetben élő gazda szomorkodva lovagol, mert hiányzik neki a hites feleség. Úgy tűnik, hogy szomorú magányán csak egy társ változtathat.

Ezzel a szpottal keresik azokat a vidéken élő, egyedülálló gazdákat, akik tényleg magányosak, és egy hű társra, házasságra vágynak. A műsort Lilu vezeti, a forgatás pedig nyáron lesz. A legmelegebb évszak elején kerül a képernyőre az első rész, majd némi szünet következik, s a történet pedig nyár végén, ősszel folytatódik.

gazda2Az első részben férjjelölteket, kemény, falun élő férfiakat mutatnak be. A nők jelentkezését ősszel várják, ha már nyáron lement a gazdák válogatása. Nyár elején nyolc-tíz gazdát mutat be a csatorna, velük lesz az egyórás összefoglaló. Utána azokat a hölgyeket várják a műsorba, akiknek megtetszett valamelyik férfi. Kizárólag városban élő, városi kényelemhez szokott lányok és elvált asszonyok jelentkezését várják, aztán négy vagy öt szerelmi történetet követünk párhuzamosan, heti egy adással.

Az információk szerint A „Házasodna a gazda” nem a hagyományos párkereső műsor. Szemben több, itthon is látott valóságshow-val, ez inkább dokurelaity: ebben nem versengenek továbbjutásért a szereplők, és nem nevetni akarnak a szerkesztők.

 

Ezek is érdekelhetnek

Sokszinűvidék.hu - Ahol a jó élet lakik - 2015

 

Kiemeltek