A legjobb kutyabarát helyek és emberek 2015-ben

01 nov. 2015 Administrator

Tíz kategóriában adták át a pályázat díjait a legjobbaknak.

 

 

Az elmúlt évben az előzőekhez képest sokkal több figyelmet kapott a kutyás turizmus és vendéglátás, többek között köszönhetően azoknak a cégeknek és szervezeteknek is, akik az Év Kutyabarát Helye pályázaton is képviseltetik magukat. Hazánkban jó irányba halad a felelős kutyatartás népszerűsítése, melyben nagy szerepet vállalnak a pályázaton induló helyek is, akik tudnak és akarnak is többet tenni a kutyabarát filozófia népszerűsítése érdekében.

 

 

A szervezők a kezdeményezéssel célul tűzték ki, hogy felhívják a figyelmet a felelős állattartásra, és megismertessék a kutyabarát szolgáltatások egyre bővülő körét a gazdikkal. A pontozáson a kutyabarát hozzáállás, a szolgáltatások választéka, a kutyabarát kommunikáció és a társadalmi felelősségvállalás kapott prioritást.

 

A kutyabarat.hu pályázatán szálloda, panzió/vendégház, budapesti étterem, vidéki étterem, budapesti kávézó, vidéki kávézó, romkocsma/pub, cukrászda és munkahely kategóriában díjazták a kutyabarátokat és elismerték az év kutyabarát emberét is.

 

A díjazottak listáját itt találod.

Ezek is érdekelhetnek

Sokszinűvidék.hu - Ahol a jó élet lakik - 2015

 

Kiemeltek