Tökéletes nyári este pazar hangulatvilágítással

23 jún. 2015 Tartalomszerkesztő

 Ha szeretnénk egy csipetnyi modern designnal fűszerezni a kertünket világítás formájában, itt az alkalom. Bemutatunk egy napjainkban nagyon trendi kültéri gömbvilágítást, amit mi fillérekből összehozhatunk, míg az üzletekben igen busás árakat kérnek majdnem ugyanezért.

gomb2A megoldás nevetségesen egyszerű. Valószínűleg életünkben már legalább egyszer dobtunk ki a képen látható opál gömb lámpabúrához hasonlót. Vagy ugyanilyet. Ha ez mégsem történt meg és még akad belőle valahol a pincében, padláson, akkor ne is szabaduljunk meg tőlük.

 

Bolhapiacokon is olcsón beszerezhetünk ilyen gömböket. Következő lépésként mindössze annyit kell tennünk, hogy megkeressük hozzá a mindig bosszantóan összegabalyodott és sokszor csak félig világító karácsonyi izzókat és beledugjuk a gömbünkbe, gömbjeinkbe. Hosszabbítóra is szükségünk lesz, főleg ha többet is elhelyezünk, márpedig érdemes többet lerakni, a  minnél látványosabb hatás érdekében.

Rejtsük el a kábeleket, szórjunk rá kevés földet, takarjuk el fűvel. Használjunk hozzá környezeberát, energiatakarékos  izzókat, így az energiafogasztásunk sem szökik az egekbe, ha esetleg telepakoljuk az egész kertet velük.  Tökéletes, nyári estéink lesznek, pazar hangulatvilágítással!        

 g0mb

 

gomb

 

gomb1

 

 

gomb5

 

gomb6

 

 

Ezek is érdekelhetnek

Sokszinűvidék.hu - Ahol a jó élet lakik - 2015

 

Kiemeltek