Hűsöljünk a kertben! Stílusos kerti fürdőélmények

05 jún. 2015 Horváth Rita

Egy kültéri fürdőszoba szokatlannak tűnhet, de ugyanakkor nagyon praktikus és pihentető.  Bármikor vehetünk egy frissítő zuhanyt, mintha egy spa-ban lennénk ráadásul ha medencénk van úszás előtt is hasznos letusolni magunkat.

fürdoA kültéri fürdőszoba persze akkor a legideálisabb, ha van extra helyünk a kertben és azt szeretnénk feldobni valami új és izgalmas dologgal. Valami egészen más érzést ad a kertünknek. Lehet üvegajtókkal körülhatárolni vagy akár fával is megoldhatjuk, ha szeretnénk egy kis intimitást adni a térnek. Sokféle stílus közül válogathatunk, hagyományos, rusztikus, vintage vagy tervezhetünk valami modern és minimalista fürdőt is.

Az alábbi példák segítségünkre lehetnek a döntésben, hogy milyen szabadtéri fürdőszoba lenne a legalkalmasabb számunkra. Talán a minimalista zuhanyzó számlálókkal? Vagy bonyolultabb kivitelű travertin faragott fürdő esetleg a nagy forgó üvegajtók? Ha épp a magányhoz van kedvünk  választhatunk fából készült falakkal körülhatároltat is. Vagy éljünk egy sokkal egyszerűbb világban és legyen bádogból készült kádunk? Napjainkban a tervezők nagyon kreatívak és próbálnak minden igényt kielégíteni és megvalósítani. Válasszuk ki amelyik a leginkább közel áll hozzánk és valósítsuk meg az igazi wellness élményt otthonunkban!

 

outdoor-bathroom-designs-3

 

outdoor-bathroom-designs-7

 

outdoor-bathroom-designs-10

 

outdoor-bathroom-designs-11

 

outdoor-bathroom-designs-12

 

outdoor-bathroom-designs-13

 

outdoor-bathroom-designs-14

 

outdoor-bathroom-designs-18

 

outdoor-bathroom-designs-19

 

outdoor-bathroom-designs-20

 

outdoor-bathroom-designs-21 

 

outdoor-bathroom-designs-22

 

outdoor-bathroom-designs-23

 

outdoor-bathroom-designs-24

 

outdoor-bathroom-designs-25

 

outdoor-bathroom-designs-28

 

outdoor-bathroom-designs-29

 

outdoor-bathroom-designs-30

Forrás 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetnek

Sokszinűvidék.hu - Ahol a jó élet lakik - 2015

 

Kiemeltek