Elragadó mini lakot alakítottak ki a lepukkant garázs helyén

23 okt. 2015 Vaskor Máté

A garázs többnyire kegyhely tulajdonosai számára, mégpedig azért, mert ott tárolják a kocsijukat és ad egy kis extra életteret. De ez a család úgy döntött, hogy egy mini nyaralóvá alakítja át a kertbéli autóparkoló.

 

"Nehéz volt nekilátni a munkálatoknak, mert nagyon kicsi a szoba, számos célra használtuk és azt akartam, hogy kellemes érzés legyen belépni az ajtaján" - mesélte Beth Dana designer, az ötletgazda.

 

 

A garázs mostanra már világos és könnyed. Az 1920-as évekből származó ajtókat szürkére festették, ami így hangulatosabb lett, de megtartotta a vintage érzetet. Amikor nyitva van, a tér olyan, mint maga az oázis: avokádó, naracs és bambusz fákkal körülvéve. És persze ne feledkezzünk meg a borostyánról, ami az ajtó felett tündököl.

 


Belül szinte minden fehér, hogy tágasabbnak tűnjön a szoba, a bútorok pedig kivétel nélkül fából készültek. Egy miniatűr konyhát és egy fürdőszobát is megálmodtak a tervezők, a hangulatos nappali felett pedig egy galériára léphet fel a pihenni vágyó.

 

Annak ellenére, hogy a garázst kiadják majd turistáknak, úgy gondoljuk, hogy egy ilyen átalakítást bármelyik család szívesen elfogadna a saját telkén.

 

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetnek

Sokszinűvidék.hu - Ahol a jó élet lakik - 2015

 

Kiemeltek