Indul az első magyar zöldség-gyümölcs franchise hálózat

04 szept. 2014 Administrator

A referencia üzlet idén tavaszi nyitását követően, szeptember végén a Vitamin SzalonŽ hálózat első franchise partner is megkezdi működését Szegeden.

franchise1A jogtulajdonos tervei szerint az év végégig a fővárosban is megnyílik az első Vitamin SzalonŽ üzlet.

A Vitamin SzalonŽ a jövő zöldség-gyümölcs üzlete, ahol a vásárlók kedvező áron jutnak friss, jó minőségű magyar termékekhez, igényesen kialakított, vásárlóbarát környezetben. A Vitamin SzalonŽ koncepció célja, hogy közvetlenül a hazai termelőktől beszerzett termékeket forgalmazó, országos franchise hálózatot hozzon létre. Az üzleti koncepció a nagyáruházi professzionalizmus és az igényes sarki zöldséges boltok előnyeit ötvözi.

A Vitamin SzalonŽ egységekben számos új, innovatív megoldást találnak a vásárlók, amelyek egyedülállóvá teszik a hálózatot. Az üzletekben használt különleges árukiemelő rendszer, az informatív, átlátható, integrált elektronikus ártáblák mind a hálózat által kifejlesztett, egyedi megoldások. A légkondicionált, párásítóval ellátott, kitűnően megvilágított szalonokban áttekinthetően, látványosan elrendezett, bőséges választék tárul a vásárlók szeme elé. A vásárlást szakképzett eladók, kóstoltató pult, receptnyomtató és árufelismerő okosmérlegek segítik.

franchise2Számos hazai termelő és családi gazdaság dolgozik azért, hogy a Vitamin Szalonok kínálatába mindennap friss és zamatos zöldség-gyümölcs kerüljön. Ezek a magyar termelők – akiknek bázisát a Kert-Ész Klub MagyarországŽ tagjai adják - környezettudatos termeléssel, biológiai növényvédelemmel és a jó gazda gondosságával állítják elő termékeiket. A friss zöldség-gyümölcs, valamint szárazáru kínálat mellett magas minőségű hazai kézműves termékek – lekvárok, szörpök, tészták, mézek, snackek - is megtalálhatóak az üzletek kínálatában.

A Vitamin SzalonŽ egységek olyan új beszerzési csatornát nyitnak meg a vásárlók előtt, ahol a Termékeink védjegye termelőink neve!” szlogenhez hűen a termékeiket arcukkal, nevükkel vállaló termelők állandó, jó minőségű és zamatos vitaminforrást biztosítanak.

Ezek is érdekelhetnek

Sokszinűvidék.hu - Ahol a jó élet lakik - 2015

 

Kiemeltek