Címlap / Napi Tipp / Cékla főzése

Cékla főzése E-mail
Írta: Nagy Judit   
2012. július 08. vasárnap

ceklaHa a cékla főzővízébe egy kevés cukrot teszünk (2 liter víz, egy kávéskanál cukor), nem veszíti el a színét. Szép színe miatt hidegtálak díszítésére kiváló.

 

Share

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

  • EZT OLVASTAD MÁR?


Palacsinta készítése

Ha a palacsintatésztát szénsavas ásványvízzel vagy szódavízzel készítjük cukor és tej nélkül, sokkal könnyebb állagú lesz, nem ragad le, és nem utolsósorban olcsóbb az előállítása is. >> Tovább olvasom <<

 

Kiemelt cikkeink

Még elkészülhet - Húsvéti dekoráció búzafűből
Hozzászólások: 0

Még elkészülhet - Húsvéti dekoráció búzafűből
Kevesebb, mint 2 hét van húsvétig, így ha természetes dekorációt szeretnénk, akkor ideje lesz ...

Tyúkot tartani menő, de értünk-e hozzá?
Hozzászólások: 0

Tyúkot tartani menő, de értünk-e hozzá?
Tyúkot tartani jó! Amikor egy doboz tojás - amolyan igazi - a nagy hiper- szuperekben közel ...

A tíz legszebb magyar erdő kiránduláshoz
Hozzászólások: 0

A tíz legszebb magyar erdő kiránduláshoz
Legyél a Balatonnál, Pécsett vagy hazánk bármely pontján, egy-egy szép erdőt szinte biztosan ...

Hátrahagyott állatok miatt él egyedüliként a radioaktív zónában
Hozzászólások: 1

Hátrahagyott állatok miatt él egyedüliként a radioaktív zónában
Leírhatatlan emberi és anyagi kárt okozott a Fukusimai atomerőmű-baleset, de az elhagyott állatokról ...

Kik és miért találták fel a szalonnasütő-vasat?
Hozzászólások: 1

Kik és miért találták fel a szalonnasütő-vasat?
A városi legenda szerint a szalonnasütő vasat a salgótarjáni Acélgyár munkásai találták fel ...

Kerti varázslat egy nagyszerű ötlettel
Hozzászólások: 0

Kerti varázslat egy nagyszerű ötlettel
Ha szeretnénk, hogy más arculata legyen kertünknek, nem szükséges a legdrágább megoldásokon ...