Címlap / Napi Tipp / Cékla főzése

Cékla főzése E-mail
Írta: Nagy Judit   
2012. július 08. vasárnap

ceklaHa a cékla főzővízébe egy kevés cukrot teszünk (2 liter víz, egy kávéskanál cukor), nem veszíti el a színét. Szép színe miatt hidegtálak díszítésére kiváló.

 

Share

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

  • EZT OLVASTAD MÁR?


Palacsinta készítése

Ha a palacsintatésztát szénsavas ásványvízzel vagy szódavízzel készítjük cukor és tej nélkül, sokkal könnyebb állagú lesz, nem ragad le, és nem utolsósorban olcsóbb az előállítása is. >> Tovább olvasom <<

 

Kiemelt cikkeink

Ismerjük a gyógynövényeket? Teszteljük tudásunkat!
Hozzászólások: 0

Ismerjük a gyógynövényeket? Teszteljük tudásunkat!
A fenntartható gyógynövény-gyűjtésről és az egyes csodaszerekről hozott létre interaktív ...

Tulipános kenyértől az ördögszekérig
Hozzászólások: 1

Tulipános kenyértől az ördögszekérig
Roppant nehéz manapság tisztességes ételhez jutni. Tisztességes kenyérhez meg gyakorlatilag lehetetlen. ...

Január gyógynövénye: kerti kakukkfű
Hozzászólások: 0

Január gyógynövénye: kerti kakukkfű
Most kezdődő sorozatunkban az év minden hónapjában bemutatunk egy gyógy- vagy fűszernövényt, ...

Vályogház, dombház, szalmaház: melyiket válasszuk?
Hozzászólások: 0

Vályogház, dombház, szalmaház: melyiket válasszuk?
A természetvédelemnek és a lakásépítésnek van egy nagyon fontos közös tulajdonsága: mindkettővel ...

Pálinkafőzés - ki fizet és mennyit? Utánanéztünk!
Hozzászólások: 0

Pálinkafőzés - ki fizet és mennyit? Utánanéztünk!
A pálinkafőzés 2015-re vonatkozó adótörvény módosító tervezete sok félreértésre ad okot. ...

Korábbi cikkeinkből...

Akik hisznek a termelőkben - Házikó
Téma: Életmód Hozzászólások: 0

Sárgarépa, a zöldségek világbajnoka
Téma: Életmód Hozzászólások: 0